Ресторант и вино бар Графит, София

2011

Пространство, което вдъхновява.
Мястото, което разпознаваме и става част от живота ни.

КОИ СМЕ НИЕ

Основан през 2011 година, с уникалната си атмосфера и отлична кухня, ресторант и вино бар  „ГРАФИТ” бързо стана любимо място с дух и топлина, в което пулсира живот. Централната локация на заведението събира разнообразни гости с различни вкусове и предпочитания, за които винаги имаме решения.

Вашият избор за отдих след работния ден, бизнес закуска и обяд, място за срещи, винени вечери, частни партита, коктейли и специални събития, тематични вечери.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Добро обслужване, вкусна и качествена храна, невероятен дизайн на интериора, с усещане за уют сред приятели.

Два пъти годишно главният готвач Александър Драмов обогатява менюто със свежи изкушения – колекция от вкусове, подбрани продукти. Богатият винен лист  - консултиран от сомелиер Екатерина Александрова,   периодично се обновява с най-добрите реколти вина. Тук може да съчетаете добра храна с хубаво вино, за да се насладите максимално на това общо усещане.

нашият готвач

Александър Драмов
Александър Драмов
Master Chef
“При нас ще се насладите на кухнята на chef Александър Драмов. Готвенето за него е удоволствие, той е готвач с изключителен перфекционизъм в кухнята. С лекота създава изненадващи комбинации от аромати и вкусове, превръщайки ги в неповторими кулинарни шедьоври.”